Erfaringer med Levitra

Er brukerne fornøyde med effekten fra Levitra? Hvordan oppleves denne potenspillen i forhold til bivirkninger? I denne artikkelen ser vi på erfaringer med Levitra og som alltid er det nettet som er vår informasjonskilde.

Klikk her for å lese om den reseptfrie potenspillen Vigorex

De fleste har gode erfaringer

Etter å ha lest flere undre brukeranmeldelser kan vi trygt slå fast følgende. De aller fleste har gode erfaringer med Levitra og er svært fornøyde med dette potensmiddelet. På drugs.com har for eksempel 86 brukere delt sine erfaringer med Levitra og i snitt gir de karakteren 8,4 av 10. Videre gir hele 39 prosent toppkarakter, mens kun 3 prosent gir den dårligste karakteren. Lignende tall finner vi på webmd.com og på askapatient.com.

De gode erfaringene knyttet til Levitra handler i stor grad om at effekten er meget god, samt at eventuelle bivirkninger er til å leve med. At et legemiddel får så gode karakterer er for øvrig uvanlig og det er nesten kun de godkjente potenspillene som oppnår så gode tilbakemeldinger fra brukere. Vi kan med andre ord trygt slå fast at Levitra og andre potensmidler vil gi de fleste brukere et gode erfaringer. I denne oversikten finner du tips om penispumper.

Litt om de forskjellige erfaringene

Gode erfaringer i forhold til effekt er det de fleste trekker frem og videre er det mange som skriver at de ikke opplever bivirkninger, noe som da også skal være en av fordelene med Levitra. Det finnes imidlertid også en god del personer som melder om bivirkninger og disse kan vi gjerne dele inn i to grupper.

Den ene gruppen som også er den største har erfaringer med milde og forbigående bivirkninger som ikke ødelegger det positive inntrykket av Levitra. Ansiktsrødming og tett nese er de to bivirkningene som nevnes hyppigst av denne gruppen. Den andre og mindre gruppen melder om mer plagsomme bivirkninger og da er det gjerne snakk om kraftig hodepine eller kraftig ansiktsrødming. Mange i denne gruppen finner bivirkningene så plagsomme at de ikke ønsker å bruke Levitra.

Av andre erfaringer med Levitra kan vi nevne at mange trekker frem fordelen i forhold til menn som lider av diabetes, i forhold til eldre menn og i forhold til menn som lider av andre underliggende helseproblemer. Mange slike menn deler sine gode erfaringer med Levitra og det indikerer at produsenten har rett i sine påstander på dette området. (Levitra anbefales spesielt for disse gruppene).

Ellers er det interessant og se at en god del brukere melder om gode erfaringer i forhold til virketiden. Levitra skal virke i 4-6 timer, men en god del brukere melder at effekten varer en god del lengre.  Vi nevner til slutt at mange av de som har delt sine erfaringer fra bruk av Levitra skriver ting som «denne potenspillen har endret livet mitt» og lignende.

Tagged , , .Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.