Reseptfrie produkter som anbefales

I dette innlegget ser vi nærmere på noen reseptfrie helseprodukter som bevislig kan hjelpe mot forskjellige plager og utfordringer, for eksempel, hårtap, ereksjonsproblemer og nedsatt sexlyst. Vi minner for øvrig om at det dessverre ikke lenger er mulig å bestille Cialis trygt på nett.

Provexin mot hårtap

Du har sikkert sett TV-reklamene for Provexin, et middel mot hårtap som svært mange nordmenn nå har bestilt. Riktignok er enkelte skeptiske til dette produktet, men mye av kritikken har vist seg å være feil. Det som er 100 prosent sikkert er at det finnes mange kunder med gode erfaringer og det har blitt foretatt flere studier hvor effekten har blitt dokumentert. Blant annet har forskere i Sverige og Tyskland påvist god effekt fra Provexin. Redusert hårtap og gode muligheter for gjenvekst er fordelene med dette produktet. Les mer om Provexin

ManUP for mannen i deg

Dette er et reseptfritt produkt for menn som både kan forbedre sexlivet og gi en rekke andre fordeler. Blant de andre fordelene finner vi blant annet en positiv effekt på testosteronnivået, økt muskelstyrke, økt forbrenning og mer energi. Når det gjelder sexlivet, så inneholder ManUP ingredienser som beviselig gir kraftigere ereksjoner og som dermed kan brukes mot impotens. I tillegg gir disse ingrediensene økt sexlyst og i en del tilfeller også bedre seksuell utholdenhet. Her kan du lese om ingrediensen Fenugreek og her kan du lese om ingrediensen Muira Puama. Mer informasjon om ManUP finner du på denne siden.

Vil du gå ned i vekt?

De to siste årene har kvaliteten på reseptfrie slankeprodukter blitt betraktelig bedre og et produkt har faktisk blitt godkjent av Europeiske helsemyndigheter. Vi skriver faktisk, fordi en slik godkjennelse aldri tidligere har blitt gitt og produktet vi snakker om er Glucomannan. Det er et slankeprodukt som sørger for at du blir mettere allerede før du begynner å spise, som forlenger metthetsfølelsen etter måltider og som kan ta til seg og fjerne fett. Glucomannan gjør det med andre ord mulig å slanke seg uten sultfølelse og har i tillegg en positiv effekt på kolesterolnivået. Her kan du lese mer om Glucomannan.

 

Tagged , , , .Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.